Romania in miscare: Povestea companiei care livreaza peste 1,5 milioane de iaurturi, zilnic, in Romania si Europa

‹‹ Inapoi Deschideti articolul original
Astazi vom vorbi despre siguranta alimentara dar si despre producatori autohtoni care se straduiesc, si chiar reusesc, sa castige tot mai mult increderea clientilor, prin calitatea produselor pe care le produc.
 
Lucru care nu e usor mai ales in contextul international al atacurilor, in mare parte gratuite, la care au fost supuse recent alimentele produse in Romania.

Fabrica Danone din Bucuresti este utilata cu cele mai noi tehnologii. Aproximativ 500 de angajati lucreaza intr-un flux continuu pentru ca produsele sa-i multumeasca pe cei mai exigenti clienti.
 
Igiena reprezinta o prioritate oi in procesul de fabricatie. Laptele este pasteurizat pentru a fi purificat, apoi trece prin circuite inchise pana in momentul ambalarii, fara a lua contact cu mana omului sau cu aerul. In zona de ambalare, pentru a se evita contaminarea produsului, aerul este purificat.
 
Aproximativ 1,5 milioane de iaurturi proaspete sunt livrate zilnic atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana. Danone are astazi in portofoliu peste 80 de produse, care asigura varietatea ofertei oi adaptarea la nevoile si gusturile consumatorilor.