Emisiunea Meat & Milk , Agrotv : MEAT MILK P2 23 02 2018

‹‹ Inapoi Deschideti articolul original

Ediția din seara zilei de 23 martie a emisiunii Meat.Milk, în care au fost invitați domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta și Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, a fost cea mai urmărită de până acum.

 

Astfel, potrivit informațiilor furnizate de Agro TV, pe baza măsurătorilor efectuate de compania Kleffmann, ediția din seara zilei de 16 ferbuarie a emisiunii Meat.Milk a totalizat un număr de 45.822 de telespectatori.

 

Ediția a fost centrată pe conracararea informațiilor false vehiculate în presa generalistă, referitoare la calitatea produselor alimentare fabricate în România, în general și, în special, la cele din carne și lapte.

   Domnul Dorin Cojocaru a eviden’iat calitatea produselor lactate fabricate în România și, în mod special, faptul că acestea sunt sigure din punct de vedere alimentar, conforme cu legislația națională și ce a a Uniunii Europene. Tot domnia sa a fost acela care a sfătuit consumatorii să se îndrepte spre informațiile furnizate de adevărații specialiști și nu către falșii ”nutriționiști”.