Conferința infoPACK 2017 va avea loc în 9 și 10 noiembrie, la Poiana Brașov Data: 16/06/2017

‹‹ Inapoi

Agenția infoGROUP Media Invest și revista infoPACK, anunță organizarea primei ediții a Expo-Conferinței Internaționale infoPACK, care va avea loc în zilele de 9 și 10 noiembrie la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Subliniem că evenimentul este sus’inut de Interpack-Dusseldorf, precum și de Asociația Producătorilor de Utilaje de Ambalare din Germania.

La manifestare vor participa investitori, top-manageri, specialiști din packaging din România și străinătate, reprezentanți ai companiilor românești și internaționale de profil, dar și reprezentanți ai beneficiarilor producătorilor și distribuitorilor de tehnologii, materiale și servicii din domeniul ambalajelor. Ca invitați speciali, la eveniment vor fi prezenți membri ai Guvernului

României, ai Parlamentului European, președinți ai asociațiilor profesionale din România și Uniunea Europeană, atât din industria de ambalaje, cât și din industriile beneficiare.

Programul evenimentului va conține dezbateri pe cele mai acute subiecte ale momentului, dar și prezentări de tehnologii, produse și servicii care vor viza următoarele domenii:

Industrie Alimentară, Sustenabilitate, Reciclare, Etichetare, Tipar, Codificare, FM GC, Pharma, Ambalare industrială, Inovație, Design etc.

Pentru a facilita accesul direct la informația comercială, în zona Expo vor fi amenajate standuri la care companiile își vor putea prezenta direct, oferta de produse și servicii. 

Evenimentul va avea un caracter interactiv, favorabil dialogului Business to Business, atât în timpul dezbaterilor, cât și în momentele de Networking.

Informații despre organizarea Expo-Conferinței Internaționale infoPACK 2016, structură, program, speaker-i și teme, vor fi publicate în perioada următoare pe site-ul www.infopack.ro și la office@infogroup.ro