Proiect finantat de Banca Mondiala, aprilie 2008 - septembrie 2011

‹‹ Inapoi
Asociatia APRIL a dorit dezvoltarea unei modalitatii de eficientizare a efectuarii testelor de calitate a laptelui materie prima, respectand circuitul femier-procesator-consumator. Pasii primordiali pentru atingerea obiectivelor propuse au fost facuti prin intermediul acestui proiect.

Prin acest proiect s-a urmarit atingerea urmatoarelor obiective:
  • Elaborarea strategiei de informare si constientizare, la diferite nivele, a problemelor legate de siguranta alimentelor specifice industriei laptelui,
  • Instruirea corecta a fermierilor si laborantilor din cadrul laboratoarelor pe care le detin procesatorii cu privire la conditiile de pastrare a laptelui, la prelevarea probelor de laborator si efectuarea analizelor de calitate a laptelui,
  • Formarea unui corp de specialisti in domeniul sigurantei alimentare care sa devina celula de gestionare a crizelor care pot aparea in industria laptelui.

Beneficiarul final al rezultatelor proiectului este publicul consumator care se va putea bucura de o calitate si siguranta sporite a produselor lactate.
PROIECT 1 IMG 1 PROIECT 1 IMG 2 PROIECT 1 IMG 3 PROIECT 1 IMG 4 PROIECT 1 IMG 5 PROIECT 1 IMG 6 PROIECT 1 IMG 7 PROIECT 1 IMG 8 PROIECT 1 IMG 9 PROIECT 1 IMG 10 PROIECT 1 IMG 11 PROIECT 1 IMG 12 PROIECT 1 IMG 13 PROIECT 1 IMG 14 PROIECT 1 IMG 15 PROIECT 1 IMG 16